Κληρονομικό δικονομικό δίκαιο : ουσιαστικές και δικονομικές ρυθμίσεις: θεωρία - νομολογία - πράξη / Βασίλης Κ. Μπρακατσούλας.

By: Μπρακατσούλας, Βασίλειος Κων, 1929-
Material type: TextTextLanguage: Greek, Modern (1453- ) Publisher: Αθήνα ; Κομοτηνή : Αντ. Ν. Σάκκουλας, 2015Edition: 3η έκδDescription: 1122 σ. ; 24 εκISBN: 9789601527307Subject(s): Κληρονομικό δίκαιο -- ΕλλάδαScope and content: Το Ελληνικό κληρονομικό δίκαιο αποτελεί τμήμα του Ουσιαστικού Αστικού Δικαίου με πολλές όψεις και με θεσμούς και ρυθμίσεις που αγγίζουν και άλλους συναφείς κλάδους. Καθώς δε η ύλη του είναι εκτεταμένη και πολύπλοκη, η κατανόησή του απαιτεί γνώση, εξειδίκευση και ευαίσθητη προσέγγιση. Ο αναγνώστης θα διαπιστώσει ότι και στη μελέτη μας αυτή δεν περιορίσαμε την έρευνά μας στο ουσιαστικό μόνο μέρος της, αλλά την προεκτείναμε και στα συναρτώμενα με αυτό δικονομικά ζητήματα, έτσι ώστε ο μελετητής του, και ιδιαίτερα ο εφαρμοστής του δικαίου, να έχει μια σφαιρική εποπτεία των διάφορων προβλημάτων που προβάλλει στο προσκήνιο η θεωρία και η πράξη. Είμαστε τέλος, βέβαιοι ότι το σύνολο των ασχολούμενων με το κληρονομικό αλλά και με το δικονομικό δίκαιο θα εκτιμήσει και αυτή την προσπάθεια και προσφορά μας.
List(s) this item appears in: Οικογενειακό - Κληρονομικό δίκαιο
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Books Books Βιβλιοθήκη Ποταμίτη-Βεκρή
347.65/.68 ΜΠΡ (Browse shelf) 1 Available 002573
Total holds: 0

Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο.

Το Ελληνικό κληρονομικό δίκαιο αποτελεί τμήμα του Ουσιαστικού Αστικού Δικαίου με πολλές όψεις και με θεσμούς και ρυθμίσεις που αγγίζουν και άλλους συναφείς κλάδους. Καθώς δε η ύλη του είναι εκτεταμένη και πολύπλοκη, η κατανόησή του απαιτεί γνώση, εξειδίκευση και ευαίσθητη προσέγγιση. Ο αναγνώστης θα διαπιστώσει ότι και στη μελέτη μας αυτή δεν περιορίσαμε την έρευνά μας στο ουσιαστικό μόνο μέρος της, αλλά την προεκτείναμε και στα συναρτώμενα με αυτό δικονομικά ζητήματα, έτσι ώστε ο μελετητής του, και ιδιαίτερα ο εφαρμοστής του δικαίου, να έχει μια σφαιρική εποπτεία των διάφορων προβλημάτων που προβάλλει στο προσκήνιο η θεωρία και η πράξη. Είμαστε τέλος, βέβαιοι ότι το σύνολο των ασχολούμενων με το κληρονομικό αλλά και με το δικονομικό δίκαιο θα εκτιμήσει και αυτή την προσπάθεια και προσφορά μας.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Koha by